Andreea Pintea

imagine. create. cook.

Pătrăţele cu stafide

Lasă un comentariu

Bun! Bun! Foarte bun! Cam aşa s-ar putea descrie, pe scurt, aceste minunate pătrăţele cu cacao şi stafide îţi răsfaţă gusturile şi îţi îndulcesc ziua.

 

Ingrediente

115 grame unt

50 grame pudră cacao

2 ouă

225 grame zahăr

extract de vanilie

40 grame făină

75 grame stafide

Preparare

Se încălzeşte cuptorul la 180 de grade şi se pregăteşte cu hârtie de copt o tavă de dimensiune medie. Untul se topeşte pe foc mic, iar când s-a topit complet se înlătură de pe foc şi se adaugă pudra de cacao şi se amestecă pentru omogenizare.

Într-un bol încăpător se mixează foarte bine ouăle cu zahărul şi vanilia pentru a obţine o cremă fină şi aerată. Se adaugă compoziţia cu cacao şi se mixează până la omogenizare. Se adaugă făina şi se amestecă uşor, doar pentru a încorpora făina, iar în cele din urmă se pun şi stafidele.

Compoziţia prăjiturii se toarnă în tavă şi se coace pentru 30 de minute. Se lasă la răcărit şi se pudrează cu zahăr. Gustul intens de cacao în combinaţie cu cel de stafide fac din aceste pătrăţele un deliciu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s