Andreea Pintea

imagine. create. cook.

Nectarine cu bezea şi miere

Lasă un comentariu

Uşor de făcut, rapide şi perfecte pentru un desert în timpul săptămânii.

 

Ingrediente

4 nectarine

3 linguri miere

câteva alune de pădure

1 albuş

2 linguri zahăr pudră

 

Preparare

Se preîncălzeşte cuptorul la 180 grade. Nectarinele foarte bine coapte le spălăm şi le tăiem în jumătăţi. Le aşezăm într-o tavă unsă cu unt. Le stropim cu miere şi apoi aşezăm alunele de pădure în mijlocul fiecărei nectarine. Batem din albuş o spumă tare şi apoi adăugăm zahărul şi batem bezea. Aşezîm bezeaua peste fiecare nectarină şi băgăm totul la cuptor. Le lăsăm aproximativ 30 de minute până când bezeaua este frumos aurită.

Le servim călduţe sau reci, după preferinţe. Sunt delicioase alături de o cupă de îngheţată cu aromă de vanilie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s